EN | NL

DSM is een wereldwijd chemiebedrijf in gezondheid, voeding en materialen. Bij DSM draait alles om duurzaamheid. DSM is actief in veel verschillende markten met innovaties die een bijdrage leveren aan milieuverbetering, maatschappelijke vooruitgang en welvaart.

 

PROJECT: 2018 lanceerde DSM een nieuwe strategie waarin haar brede maatschappelijke waarde-propositie centraal staat. De vormgeving van het boek 'Purpose Led, Performance driven' luidde de start in van een overkoepelend communicatie platform en een nieuwe look & feel. Daarnaast ontwikkelden we de designs en bouwstenen voor alle digitale toepassingen en kanalen. Het project werd afgerond met de uitwerking van een omvangrijke brand identity richtlijn.

 

SCOPE: corporate identity - communicatie platform - design - richtlijnen

DATUM: van maart 2018 tot januari 2019

 

PROJECT: In 2010 hielpen we DSM met het creƫren en implementeren van een integrale merkidentiteit met de ontwikkeling van de 'One DSM Identity Guidelines'. We werkten een volledige set basiselementen, ontwerpen en sjablonen uit waarmee DSM in alle internationale activiteiten en merken in een herkenbare en consistente stijl kon doorvoeren.

 

SCOPE: corporate identity - design - richtlijnen  DATUM: van maart 2010 tot april 2015

PROJECT: Door de jaren heen ontwikkelden we een grote hoeveelheid communicatiematerialen en
-toepassingen. Van campagnes en beurstands tot digitale magazines, apps en games. We werkten voor verschillende bedrijfsonderdelen en merken van DSM, zoals DSM Engineering Plastics, DSM Resins,
DSM Food Specialties en het DSM Innovation Centre.

 

SCOPE: brand design - brand communicatie  DATUM: van maart 2007 tot december 2017